akuterapi

Akuterapi er en slags elakupunktur. Elakupunktur er en terapiform, hvor akupunkter stimuleres ved hjælp af svag strøm afgivet af en biotron eller noget lign. En akuterapeut

er en kropselektriker, som afhjælper ubalancer i det elektriske kredsløb i kroppen. Det elektriske kredeløb er kun et af mange kredsløb, såsom blod, lymfe, nerver ( som er et elektrisk-kemisk kredsløb ). Forstyrrelser i det elektriske kredsløb i kroppen har gerne symptomer til følge, smerter, ophobninger, kulde og fysiologiske forstyrrelser. Men også følelsesmæssig disharmoni kan forløses i terapien.

 

Kroppens energi, som akuterapien behandler, løber i meridianer, som næsten alle begynder eller ender på hænder og fødder. Huden ved akupunkturpunkterne, som bruges, har særlige elektriske egenskaber. Den elektriske modstand i huden ligger normalt på ca 1 megaohm, men falder til 1/10 i akupunkturpunkterne. Ud over at modstanden er lavere i disse punkter, er huden også gennetrængelig for lyd og andre vibrationer. F.eks kan homøopatiske præparater påvirke punktet sammen med strøm. Akuterapien bruger forskellige påvirkninger overfor det elektriske system i kroppen. Terapien bruger følgende:

  • elektrisk påirkning
  • laserlys
  • piezokrystal
  • moxa
  • fingrene

 

caritas  berner  vaengetvej 42b 3630 jaegerspris, Nansensgade 7 kld th kbh +45 2068 3449 Mail